Aleksinčani u završnici Jadranske lige

Takmičari aleksinačkog Džudo i džiu-džicu kluba NiF učestvovali su na dva značajna međunarodna takmičenja u džiu-džici koja su održana u Skoplju, a radi se o turniru „Skoplje open” i Jadranskoj ligi.

Aleksinčani su na turniru osvojili osam medalja, odnosno dve zlatne, tri srebrne i tri bronzane. Zlatom su se okitili Miloš Miljković (juniori – 77 kg) i Lana Dodić (pionirke – 40 kg), srebro je pripalo Aleksi Spasiću (poletarci – 38 kg), Danijeli Joić (nade +57 kg) i Mladenu Milovanoviću (nade – 60 kg), dok su bronzane medalje izborili Petar Ristić (pioniri – 38 kg), Petar Đorđević (nade – 50 kg) i David Janković (nade – 60 kg). Takmičare je predvodio trener Dragan Trajković, a jedan od delilaca pravde bio je nacionalni sudija Filip Trajković.

Skoplje Open

Na turniru je učestvovalo preko 300 takmičara iz Srbije, Slovenije, Crne Gore, BiH, Severne Makedonije, Bugarske i Turske.

Kada je reč o drugom kolu Jadranske lige, ekipa NiF-a je imala tri meča i zabeležila dve pobede i jedan poraz. Sa 6:0 pobedila je ekipu Minotaur iz Banjaluke (BiH), a sa 5:1 Baleks iz Štipa (S. Makedonija), dok je od Slavije iz Istočnog Sarajeva (BiH) poražena sa 6:0. NiF je osvojio četvrto mesto i plasirao se u final four Jadranske lige koji će se održati u Mariboru u Sloveniji.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

nineteen + 8 =