Алексинчани у завршници Јадранске лиге

Такмичари алексиначког Џудо и џиу-џицу клуба НиФ учествовали су на два значајна међународна такмичења у џиу-џици која су одржана у Скопљу, а ради се о турниру „Скопље опен” и Јадранској лиги.

Алексинчани су на турниру освојили осам медаља, односно две златне, три сребрне и три бронзане. Златом су се окитили Милош Миљковић (јуниори – 77 кг) и Лана Додић (пионирке – 40 кг), сребро је припало Алекси Спасићу (полетарци – 38 кг), Данијели Јоић (наде +57 кг) и Младену Миловановићу (наде – 60 кг), док су бронзане медаље изборили Петар Ристић (пионири – 38 кг), Петар Ђорђевић (наде – 50 кг) и Давид Јанковић (наде – 60 кг). Такмичаре је предводио тренер Драган Трајковић, а један од делилаца правде био је национални судија Филип Трајковић.

Skoplje Open

На турниру је учествовало преко 300 такмичара из Србије, Словеније, Црне Горе, БиХ, Северне Македоније, Бугарске и Турске.

Када је реч о другом колу Јадранске лиге, екипа НиФ-а је имала три меча и забележила две победе и један пораз. Са 6:0 победила је екипу Минотаур из Бањалуке (БиХ), а са 5:1 Балекс из Штипа (С. Македонија), док је од Славије из Источног Сарајева (БиХ) поражена са 6:0. НиФ је освојио четврто место и пласирао се у финал фоур Јадранске лиге који ће се одржати у Марибору у Словенији.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

8 − 2 =