Žandarmerija

Сутра и званично долази Жандармерија

У некадашњој алексиначкој касарни сутра ће бити веома свечано. Како наш портал незванично сазнаје за 11 сати заказано је свечано преузимање на коришћење овог објекта за потребе припадника Жандармерије. Том приликом биће приказан део наоружања са којим располаже ова јединица, као и показна вежба припадника ове елитне јединице.

Према нашим незваничним сазнањима сутрашњим догађајима, у оквиру акције „Отворена капијаˮ, моћи ће да присуствују и заинтересовани грађани. Ових дана приметно је да јединица интензивно увежбава одређене радње уз праћење знатижељних погледа грађана. Неколико десетина малишана и одраслих  јуче су поред ограде касарне посматрали неке од активности. 

Žandarmerija

Према неким најавама сутрашњем скупу требало би да присуствују и највиши функционери и руководиоци ресорног министарства и полиције. Како је већ раније најављено, а о чему је и наш сајт писао, Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић је за новембар најавио пресељење дела нишког одреда Жандармерије у алексиначку касарну.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen + 16 =