Aleksinački glumci igraju za Sofiju: Humanitarno izvođenje „Kirije”

I ansambl predstave „Kirija – Naša deca” priključiće se akciji prikupljanja novčanih sredstava za lečenje Sofije Nakić iz Žitkovca. Humanitarna predstava biće održana u ponedeljak od 19 sati u Velikoj sali Doma kulture, a cena ulaznice biće simboličnih 100 dinara.

‒ Gostovali smo nekoliko puta u Srbiji, nekoliko puta u zemljama u okruženju, a evo sada imamo priliku da u ponedeljak pozovemo naše sugrađane koji vole pozorište da pogledaju 21. izvođenje ‘Kirije’ koja će biti odigrana ovog puta u humanitarne svrhe za pomoć Sofiji. U ponedeljak uveče biće postavljena kutija za dobrovoljne priloge, prodavaćemo ulaznice, priložiće ko koliko može i naravno pozvaćemo sve posetioce da pošalju po koju sms poruku od kojih sredstva idu za njeno lečenje − rekao je Miloš Paović, urednik programa Centra za kulturu i umetnost. 

Predstava „Kirija – Naša deca” u produkciji Centra za kulturu i umetnost po dramatizaciji Duke Jovanovića, a u režiji Biljane Nikolić, rađena po tekstu Branislava Nušića, postoji već godinu i po dana i do sada je odigrana 20 puta.

Sofija Nakić

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

16 − 13 =