Алексиначки глумци играју за Софију: Хуманитарно извођење „Кирије”

И ансамбл представе „Кирија – Наша деца” прикључиће се акцији прикупљања новчаних средстава за лечење Софије Накић из Житковца. Хуманитарна представа биће одржана у понедељак од 19 сати у Великој сали Дома културе, а цена улазнице биће симболичних 100 динара.

‒ Гостовали смо неколико пута у Србији, неколико пута у земљама у окружењу, а ево сада имамо прилику да у понедељак позовемо наше суграђане који воле позориште да погледају 21. извођење ‘Кирије’ која ће бити одиграна овог пута у хуманитарне сврхе за помоћ Софији. У понедељак увече биће постављена кутија за добровољне прилоге, продаваћемо улазнице, приложиће ко колико може и наравно позваћемо све посетиоце да пошаљу по коју смс поруку од којих средства иду за њено лечење − рекао је Милош Паовић, уредник програма Центра за културу и уметност. 

Представа „Кирија – Наша деца” у продукцији Центра за културу и уметност по драматизацији Дуке Јовановића, а у режији Биљане Николић, рађена по тексту Бранислава Нушића, постоји већ годину и по дана и до сада је одиграна 20 пута.

Sofija Nakić

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen + 15 =