„Звездин караван” поново у Алексинцу

Велико одушевљење очекује обожаваоце Фудбалског клуба „Црвена Звезда”, јер и ове године овај клуб традиционално одржава свој летњи караван, током кога представници истог обилазе градове у Србији, Републици Српској и Црној Гори.

На овој листи је, наравно, и Алексинац, где ће сутра, у суботу, тачније 22. јуна од 18 до 21 час љубитељи имати прилике да погледају ову Звездину поставку, која ће бити изложена на платоу испред Дома културе. Алексиначки звездаши ће и овог пута свечано дочекати овај караван између аутобуске станице и кружног тока.

Ова јединствена прилика пружиће могућност највернијим обожаваоцима да се приближе историји клуба, као и да се фотографишу са изложеним материјалима. Поред прилике да погледају ова достигнућа, моћи ће да се учлане у „Звезду”, обнове чланарину, да се фотографишу са пехарима. Треба и истаћи да ће љубитељи Звезде имати прилику да виде три главна трофеја. Осим фотографисања са највреднијим пехарима, звездаши ће овог лета имати прилику да уживају и у црвено-белој фан зони.

Насловна фотографија: Илустрација (Извор: Архива Ал прес). Фотографије у тексту: Званична Инстаграм страница ФК Црвена Звезда.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × one =