Zonaši startuju polovinom avgusta

Šampionat fudbalera u Zoni Centar, u kojoj se i ove godine takmiče tri kluba sa teritorije aleksinačke opštine (OFK Napredak 1929, Morava i Moravica), startovaće 15, odnosno 16. avgusta. Zbog trenutne epidemiološke situacije konferencija klubova Zone Centar nije održana, ali su u prostorijama FS RIS izvučeni takmičarski brojevi. Kako je planirano,u jesenjem delu prvenstva biće odigrano 15 kola, tako da će se takmičenje završiti 21, tj. 22. novembra.

Svoje utakmice kao domaćin OFK Napredak 1929 igraće na Gradskom stadionu u Aleksincu subotom popodne, dok će Morava i Moravica biti domaćini nedeljom popodne u Žitkovcu, odnosno Subotincu.

U prvom kolu u subotu, 15. avgusta, OFK Napredak 1929 od 17 sati dočekuje ekipu Pukovca. Sutradan u isto vreme, Morava će na jesenjoj premijeri pred svojim navijačima igrati protiv novajlije u društvu zonaša, Naisusa iz Rožine, dok će Moravica putovati u Brzi Brod kraj Niša, na meč protiv istoimene ekipe.

U prvom delu prvenstva igraće se i tri komšijska derbija, u 2. kolu Moravica – Morava, u 4. Moravica – OFK Napredak i u 7. kolu OFK Napredak – Morava.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

eighteen − 12 =