Зонаши стартују половином августа

Шампионат фудбалера у Зони Центар, у којој се и ове године такмиче три клуба са територије алексиначке општине (ОФК Напредак 1929, Морава и Моравица), стартоваће 15, односно 16. августа. Због тренутне епидемиолошке ситуације конференција клубова Зоне Центар није одржана, али су у просторијама ФС РИС извучени такмичарски бројеви. Како је планирано,у јесењем делу првенства биће одиграно 15 кола, тако да ће се такмичење завршити 21, тј. 22. новембра.

Своје утакмице као домаћин ОФК Напредак 1929 играће на Градском стадиону у Алексинцу суботом поподне, док ће Морава и Моравица бити домаћини недељом поподне у Житковцу, односно Суботинцу.

У првом колу у суботу, 15. августа, ОФК Напредак 1929 од 17 сати дочекује екипу Пуковца. Сутрадан у исто време, Морава ће на јесењој премијери пред својим навијачима играти против новајлије у друштву зонаша, Наисуса из Рожине, док ће Моравица путовати у Брзи Брод крај Ниша, на меч против истоимене екипе.

У првом делу првенства играће се и три комшијска дербија, у 2. колу Моравица – Морава, у 4. Моравица – ОФК Напредак и у 7. колу ОФК Напредак – Морава.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 + 9 =