„Живот је лото” затвара овогодишњи АЛЕФ

Алексиначки летњи фестивал завршава се сутра. Част да затвори овогодишњи програм припала је глумици Моники Ромић, која ће за Алексинчане одиграти монодраму „Живот је лото”. Представа је рађена по тексту Владимира Ђурђевића, а режију овог комада потписује Бојана Лазић.

„Живот је лото” трагикомедија која говори о догађајима и низу невероватних ситуација кроз које пролази јунакиња представе Вера, за само 24 сата, на једној железничкој станици. Управо овде, игром случаја почиње да се развија несвакидашња прича у коју су уплетени и Верин муж, љубавник, комшиница, кума, мама, тата, лото кулгице, лаптоп, хитна помоћ, спикер са железничке станице.

У току ове монодраме се дешава низ занимљивих ситуација, али кад Верин муж добије седмицу на лотоу, а већ у следећем тренутку сазна да га она вара, почиње права комедија.

Оно што ову представу чини посебном, јесте што публика бира крај. Да ли ће наша јунакиња отићи у слободу без новца или у затвор, после ког ће је чекати милиони, зависи само од одлуке публике која гласа какав ће бити крај.

Представа је на програму сутра, 15. јула, од 20 сати у дворишту Завичајног музеја.

Током ових месец дана колико је трајао програм овогодишњег Алексиначког летњег фестивала овдашња публика имала је прилику да ужива у занимљивим садржајима које је обезбедио Центар за културу и уметност, организатор ове манифестације.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nine + five =