Za Sofiju Nakic

Zašto treba nastaviti sa donacijama za Sofiju

Nakon objavljivanja izjave pevačice Jelene Karleuše, koja je u obraćanju novinarima rekla da su grčki lekari odlučili da Sofiju leče besplatno, oglasili su se administratori fejsbuk stranice „Sa Sofijom do pobede 710 na 330ˮ, navodeći zbog čega je potrebno nastaviti sa donacijama.

‒ S obzirom da postoje brojna pitanja, a koja se odnose na izjavu Jelene Karleuše, žene koja je mnogo pomogla da Sofija otputuje u Atinu i da se o njenom lečenju staraju najbolji doktori, dužni smo da vas obavestimo da je besplatna samo terapija sajber nožem dok se sve ostale terapije, pripreme, lekovi, transport, kao i usluge bolnice plaćaju!!
Dr Stelios je bio jasan – svoje usluge neće naplatiti, ali da bi Sofija došla do toga, potrebno je mnogo novca.
Najveća stavka je transport, s obzirom da Sofija ne može putovati komercijalnim letom, pa troškovi prevoza iznose preko 10.000 evra.
Već smo priložili uplatu Fondacije Budi Human, preko koje idu sve uplate i niti jedan dinar porodica niti ma ko drugi ne može podići sa računa – oni isključivo sami prebacuju sredstva za račune.
Za sve one kojima nije jasno i koji imaju dilemu mogu se obratiti Fondaciji „Budi Humanˮ, a ova grupa se više neće baviti ovom temom, jer je pred nama mnogo obaveza kako bi smo prikupili sredstva za Sofiju i nemamo zaista vremena da stalno objašnjavamo pogrešno interpretirane izjave.
Mi moramo da se trudimo da pomognemo Sofiji da se iz Atine vrati zdrava i nasmejana!
Hvala vam na razumevanju, ali ovom postom stavljamo tačku na objašnjenja! – naveo je jedan od administratora grupe.

Humanitarne akcije posvećene našoj sugrađanki Sofiji Nakić iz Žitkovca, koja boluje od sarkoma vezivnog tkiva, biće nastavljene već sutra koncertom u Velikom Drenovcu „Pomozimo Sofiji, igrajmo za Sofijuˮ.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

11 − 11 =