Karleuša: Grčki lekari odlučili da Sofiju leče potpuno besplatno

Sofija je napokon stigla u prave ruke – napisala je majka šesnaestogodišnje Sofije Nakić nakon što je devojčica smeštena u atinsku bolnicu gde će biti nastavljeno njeno lečenje. Ono što je nova, pozitivna vest jeste da su, po rečima pevačice Jelene Karleuše, lekari atinske klinike Iatropolis Medical Group odlučili da Sofiju leče potpuno besplatno.

‒ Veliku zahvalnost dugujemo Iatropolis Medical Group iz Atine i doktoru Steliosu Kouvarisu koji ne samo da su prihvatili da leče našu Sofiju, nego kada su čuli da ja želim da platim celokupno lečenje naša grčka braća iz ove bolnice odlučila su da Sofiju leče apsolutno besplatno. Ne samo da je leče besplatno, nego i da pokriju sve troškove boravka njene porodice, oca i majke, tako da oni neće imati bukvalno nikakve troškove – izjavila je Karleuša u obraćanju novinarima. 

Ona je dodala da je ovo veliki gest i veliki poklon naših prijatelja iz Grčke.

‒ To je jedna divna vest, s obzirom da je u Srbiji bila otpisana. Domaći lekari jednostavno nisu želeli da pomognu devojčici. Pozdravljam Sofiju i njene roditelje koji se jako puno bore i muče za Sofiju. Nadam se da će Sofija pobediti ovu bolest i da ćemo joj jednog dana pevati na svadbi – dodala je pevačica. 

I Sofijina majka Anita, napisala je na svom fejbuk profilu da je zadvoljna prijemom i lekarima koji će lečiti Sofiju.

‒ Ne mogu vam opisati doktora Steliosa… Zahvaljivala sam mu se, grlila ga i ljubila što će mojoj Sofiji pomoći da se reši ove agonije – napisala je majka devojčice. 

Pored humanih lekara iz klinike Iatropolis Medical Group Sofiji i njenim roditeljima podršku tokom boravka pružaće i članovi Udruženja grčko-srpskog prijateljstva iz Lavrija, koji će u subotu posetiti devojčicu.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 × 1 =