Za Sofiju Nakic

Зашто треба наставити са донацијама за Софију

Након објављивања изјаве певачице Јелене Карлеуше, која је у обраћању новинарима рекла да су грчки лекари одлучили да Софију лече бесплатно, огласили су се администратори фејсбук странице „Са Софијом до победе 710 на 330ˮ, наводећи због чега је потребно наставити са донацијама.

‒ С обзиром да постоје бројна питања, а која се односе на изјаву Јелене Карлеуше, жене која је много помогла да Софија отпутује у Атину и да се о њеном лечењу старају најбољи доктори, дужни смо да вас обавестимо да је бесплатна само терапија сајбер ножем док се све остале терапије, припреме, лекови, транспорт, као и услуге болнице плаћају!!
Др Стелиос је био јасан – своје услуге неће наплатити, али да би Софија дошла до тога, потребно је много новца.
Највећа ставка је транспорт, с обзиром да Софија не може путовати комерцијалним летом, па трошкови превоза износе преко 10.000 евра.
Већ смо приложили уплату Фондације Буди Хуман, преко које иду све уплате и нити један динар породица нити ма ко други не може подићи са рачуна – они искључиво сами пребацују средства за рачуне.
За све оне којима није јасно и који имају дилему могу се обратити Фондацији „Буди Хуманˮ, а ова група се више неће бавити овом темом, јер је пред нама много обавеза како би смо прикупили средства за Софију и немамо заиста времена да стално објашњавамо погрешно интерпретиране изјаве.
Ми морамо да се трудимо да помогнемо Софији да се из Атине врати здрава и насмејана!
Хвала вам на разумевању, али овом постом стављамо тачку на објашњења! – навео је један од администратора групе.

Хуманитарне акције посвећене нашој суграђанки Софији Накић из Житковца, која болује од саркома везивног ткива, биће настављене већ сутра концертом у Великом Дреновцу „Помозимо Софији, играјмо за Софијуˮ.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eighteen − 10 =