Stefanović

Занимљива прича о Американцу алексиначког порекла на нашој интернет страници, Радио Алексинцу и нишкој ТВ „Зона плусˮ

Алексинац је у својој богатој историји постојања био завичај многих успешних личности из свих области. Место је рођења или порекла значајних политичара, научника, културних ствараоца и спортиста. Ових дана доста се прича о америчком младом кошаркашу српског порекла Саши Стефановићу чији су корени по оцу из Алексинца. Његов отац Љубиша је рођен у Алексинцу и са седам година отишао је у Америку. Његови сродници и данас живе у Алексинцу, Бобовишту, одакле му је мајка, и у Житковцу.

Наш колега Марко Радић имао је прилику да разговара са Љубишом и Сашом и припреми занимљиве приче које почињемо да објављујемо на нашем порталу алпрес.рс од сутра, уторак, 1. март.

Stefanović

Истог дана у јутарњем програму Радио Алексинца „Дан пред намаˮ, после 9 часова и 30 минута, слушаоци ће имати прилику да на ову тему чују занимљив разговор са колегом Марком Радићем.

Такође, сутра ће колега Радић бити и гост нишке регионалне телевизије „Зона плусˮ после 8 сати и 30 минута, где ће разговарати са популарним водитељем јутарњег програма Драганом Жиком Стојановићем Промајом.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twelve − 3 =