Заборавни Деда Мраз по други пут међу Алексинчанима

Деда Мраз ће се још једном обрести у Алексинцу, јер наша је срећа да двапут славимо Нову годину, једном по Грегоријанско, а други пут по Јулијанском календару.

Због великог интересовања, на репертоару Градског позоришта „Театар 91” поново ће се наћи представа „Заборавни Деда Мраз” која ће бити играна и за Српску Нову годину, што нам је најавила директорка ове установе Милена Рашић.

− С обзиром на то да смо имали велико интересовање за новогодишњу представу „Заборавни Деда Мраз” која је била одиграна 31. децембра, на дан дочека Нове године, организовали смо још једно извођење, то јест за Српску Нову годину, 14. јануара. Ово је прилика да позовемо наше најмлађе, оне који нису били 31. децембра, наравно и оне који су били, да дођу и погледају нашу новогодишњу представу „Заборавни Деда Мразˮ у извођењу Омладинског ансамбла Театра 91− рекал је директорка Рашић.

Иначе, у представи која је рађена по тексту Миодрага Динуловића, а у режији Бојана Цветковића улоге тумаче Кристина Стојановић, Алекса Паовић, Душан Милосављевић, Дора Васић и Срђан Стојадиновић.

Почетак представе је заказан за 12 сати и улаз је бесплатан за све малишане.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 + eleven =