За паука посла све мање

Возачи аутомобила који долазе у Алексинац у последње време намају проблема око налажања паркинг места. Како је почела наплата паркирања у центру града места има, али има и оних возача који се паркирају на местима која за то нису предвиђена.

Таквих несавесних возача је све мање, па како кажу у Јавно комуналном предузећу „Комуналне услуге”  паук у просеку последњих десетак дана има свега једно до два подизања у току дана.

− И даље смо при том ставу да не будемо агресивни, односно да не оптерећујмо грађане и тим трошковима и даље је тај неки период прилагођавања. Приметно је по информацијама које добијамо од возача, пратиоца и полицајца јесте да и грађани доста поштују саобраћајна правила која су прописана − рекао је Далибор Марковић, в.д. директора овог предузећа.

Према свему судећи, користи од увођења паркинг службе у граду има. Поред тога што има места за паркирање, за тридесетак динара по сату возачи не брину да ли ће их подићи паук и да ће платити више хиљада динара за ту услугу, као и казну саобраћајној полицији.

Један коментар

  1. Sve je to lepo, a kada se neko parkira, samo 30 metara nize od pozicije sa slike, na pocetku setalista, sa svojim besnim Audijem ili BMW-om, vozaci ovakvih kamioncica samo okrenu glavu u drugu stranu, traze neki Jugo ili Peglicu.. Tu naravno ne postoje parking mesta tako da se jasno zna za koga je “rezervisano”. Uzdravlje!

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four + eighteen =