За незапослене посао, а студентима усавршавање и први посао

Према свему судећи следећи извештај овдашње Националне службе за запошљавање биће много повољнији, јер је Компанија „Grammer System” у потрази за новим колегама.

Како је оглашено из овог предузећа, отворена су радна места за позиције шивача, кројачког радника, магацинског радника, оператера на монтажи, оператера на пуњењу пеном. Сви заинтересовани за рад у овом предузећу своју биографију могу оставити сваког дана на портирници компаније Grammer, на обе локације – код главне аутобуске станице и на Алексиначком Руднику.

Извор фотографије: Гугл мапс (Google Maps).

Такође, као део пројекта подршке и улагања у потенцијал и развој омладине у Алексинцу, Компанија Grammer је у потрази за практикантима за секторе квалитета, инжењеринга, логистике, царинског одељења. 

Ово је шанса да студенти завршних година факултета, као и тек свршени студенти нађу своје прво запослење. Они могу послати своју биографију на адресу karijera.hr@grammer.com.

За више информација на располагању су и бројеви телефона 018/809-171 и 018/809-107.

Компанија „Grammer” се бави производњом компоненти и система за унутрашњост аутомобила, као и седишта за специјална возила. Има 30 фабрика и представништава у више од 20 земаља света, у којима запошљава око 15.000 радника.

Компанија је присутна на српском тржишту од 2007. године, када је у Алексинцу отворена фабрика за производњу пресвлака за седишта за аутомобилску индустрију, а своје пословање у Србији шири 2014.године отварањем новог погона на Алексиначком руднику где се уводе нови производни процеси који омогућавају производњу комплетног наслона за главу. Комплетан производни асортиман фабрике у Алексинцу намењен је извозу.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × 5 =