„Вукови” заблистали у пуном сјају

Лука, Тадија, Страхиња, Филип, Урош, Слоба, Михајло, Коста, Матија, Илија… Ово су имена наших младих суграђана, чланова Школе фудбала „Вукови”, који су, предвођени тренерима Миланом Велиновићем и Александром Џунићем, заблистали у пуном сјају на традиционалном Национал купу који је протеклог викенда одржан у Нишу.

У веома јакој конкуренцијиови вредни и талентовани дечаци редом су побеђивали све своје ривале и на крају, сасвим заслужено, стигли до победничког трона.

− На овом престижном турниру, који је окупио преко 30 екипа из свих крајева Србије, остварили смо заиста изузетан успех са селекцијом дечака који су рођени 2013. године.Успех добија на значају, поготово када се има у виду да је ово најмлађа селекција. Наши млади фудбалери до сада су на различитим такмичењима освојили преко 40 признања и награда, а овај успех биће нови подстрек да се још више ангажујемо у свакодневном раду са децом − рекао је за наш портал Александар Џунић, један од тренера у Школи фудбала „Вукови”.

На путу трона „Вукови”су забележили низ од четири тријумфа и гол-разлику 14:7. У полуфиналу са 1:0 победили су нишког „Филипа Филиповића” да би потом истим резултатом у финалу славили против „Зајечара 019”.

Под покровитељством Града Ниша и градске општине Црвени крст, такмичење је организовао Фудбалски клуб „Национал”.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × four =