Вредна донација за младе фудбалере

Полазнике школе фудбала, која је пре три недеље почела да ради под окриљем ОФК Напретка, јуче су на Градском стадиону у Алексинцу посетили председник Општине Далибор Радичевић, начелница Одељења за општу управу и друштвене делатности Ташана Јевтић и председник Спортског савеза општине Бојан Младеновић. Oни су том приликом полазницима школе уручили две гарнитуре дресова за млађе селекције и осам фудбалских лопти које је обезбедио Спортски савез Србије.

− Лепо је видети оволико деце на спортском терену. Боље је свакако да изађете на терен и здраво проведете дан него да, рецимо, играте видео игрице, казао је, обраћајући се младим фудбалерима, председник општине Далибор Радичевић. – ОФК Напредак је покренуо Школу фудбала уз нашу подршку. Помоћи ћемо им и надаље да школа заживи, да бисте ви у догледно време могли да будете окосница првог тима − рекао је Радичевић.

И председник Спортског савеза општине Бојан Младеновић пожелео је пуно успеха у раду младим фудбалерима.

− Будућност и ОФК Напретка, али и других клубова сте управо ви. Надам се да ћете вредно радити и једног дана заменити ваше старије другаре у сениорској екипи − рекао је Младеновић.

 

На донацији је захвалио председник ОФК Напретка Иван Јовановић и изразио задовољство што су представници Општине после дужег времена посетили клуб и исказали разумевање за његове активности.

Иначе, у школи фудбала ради пет лиценцираних тренера који су ангажовани уз помоћ локалне самуправа. За нешто више од три недеље школа је у неколико селекција окупила више од 80 дечака старости између осам и 16 година. Школа је бесплатна, а они који желе да тренирају могу да се пријаве свког радног дана од 16:30 до 18:30 у просторијама ОФК Напретка на Градском стадиону.

Фотографије можете погледати на Фејсбук страници Радио Алексинца.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 4 =