Vodovod

Водовод најавио од сутра искључење дужника и начине како то избећи

Алексиначки водовод је најавио да од сутра почиње са искључењима дужника. То чека и оне грађане, кориснике мерних места која се воде на покојна лица, односно нису након наследства пребацили рачун на своје име.

Јавно комунално предузеће „Водовод и канализација” Алексинац обавештава све кориснике да ће од 1. септембра почети са искључењем нередовних платиша са водоводне мреже.

Такође ће са водоводне мреже бити искључени и сви корисници који користе услуге овог предузећа на адресама умрлих лица, а нису пренели својину на своје име.

Надлежни у водоводу моле све кориснике услуга да благовремено измире своја дуговања или донесу решење о наследству како би се избегле непријатности и додатни трошак од 500 динара за поновно прикључење на мрежу.

Грађани који имају велика дуговања имају могућност склапања споразума са ЈКП „Водовод и канализација” о исплати дуга до 12 месечних рата с тим што су у обавези да ако им је пристигло упозорење пред утужење одмах исплате 30% дуговања. У случају да су примили решење о искључењу, да не би остали без воде, треба да исплате 50% дуга, а остатак могу да измире на више месечних рата.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen − two =