VII Memorijalni turnir „Mića Projović“ nedelju u Aleksincu

Tradicionalni memorijalni turnir u basketu „3×3“ biće održan na terenima sportskog centra „Taš“ u Aleksincu u nedelju, 16. jula, sa početkom u 14 časova. Takmičenje se održava pod pokroviteljstvom zvaničnog 3×3 Roda prvenstva Srbije.

Turnir se, kao i do sada, održava u seniorskoj i juniorskoj kategoriji. Nagrada pobedniku među seniorima biće 60.000 dinara, kome će pripasti i sportska oprema KSS kao i plasman na Završni turnir Srbije.

– Ponosni smo na činjenicu što se turnir održava od 2011. godine. Pod pokroviteljstvom je KSS još od perioda kada je takvih turnira bilo malo u našoj zemlji. Turnir u Aleksincu tradicionalno je najposećeniji u Srbiji, a tako će biti i ove godine – ističe Radmilo Mojsilović, jedan od organizatora turnira.

Prisutni će imati priliku da gledaju i meč između veterana Aleksinca i reprezentacije Srbije 50+. Očekuje se i dolazak ličnosti iz sveta košarke. Prvi među onima koji se pominju je Slađan Stojković, proslavljeni aleksinački košarkaški as. Takođe, očekuje se gostovanje reprezentativca Srbije, Stefana Jovića, kao i trenera Boška Đokića, koji je nedavno i radio u ovom gradu.

Kotizacija za seniorske timove je 3.000, a juniorske 2.000 dinara.

Organizaciju VII memorijalnog turnira „Mića Projović“ pomoći će KK Jastreb i Kancelarija za mlade opštine Aleksinac.

Informacije i prijave na broj 069/ 13 63 933 Radmilo Mojsilović ili putem sajta https://play.fiba3x3.com/

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 + one =