Верним читаоцима књига на дар

Алексиначка Библиотека „Вук Караџићˮ увелико спроводи Акцију „Месец даривања књигеˮ која подразумева да садашњи и будући читаоци приликом позајмљивања књиге, још једну добију на поклон.

Овај вид награђивања верних читалаца траје од почетка децембра и акција тече одлично, што нам је и потврдио уредник у овој установи, магистар Синиша Голубовић, виши дипломирани библиотекар. 

– Феноменалан је одзив наших читалаца. Долазе у библиотеку, узимају књиге, нормално добијају књигу на дар. Оно што још једном могу још једном да поцртам је да молимо наше кориснике који нису вратили књигу да то учине и да заузврат добију књигу на дар – каже Голубовић.

Као што је већ најављено, ова акција ће трајати до Нове године, односно док имају књига на лагеру и стању у библиотеци.

− Доста има књига, доста је велика понуда, па ћемо да видимо. Ако евентуално има књига још у оптицају, онда ћемо можда ту акцију продужити евентуално до Српске нове године − додаје Голубовић.

Ово је добра прилика за љубитеље књиге да пред Новогодишње и Божићне празнике увећају број наслова у својој библиотеци, јер се ради о издањима и насловима које библиотека има у више примерака и нису неопходни књижном фонду.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 + two =