Veliko interesovanje za nagradnu igru sa fiskalnim računima

Koverte za nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi”, koju organizuje Ministastvo finansija, danas su stigle i u prostorije Pošte u Aleksincu, ali kako saznaje naša redakcija, sve dobijene koverte podeljene su već u prepodnvnim časovima. Prema dobijenim informacijama,  sutra stižu nove zalihe, a određenu količinu koverti dobijaju i seoske pošte.

Građani koji žele da učestvuju u ovoj nagradoj igri moraju da prikupe minimum 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda za plaćanje karticama, minimalne vrednosti od po 100 dinara, napravljenih od 1. januara ove godine. Da bi koverte bile važeće, fiskalni računi moraju biti odvojeni od slipova dobijenih za plaćanje karticama.

Planirana su četiri izvlačenja, koja će biti organizovana jednom nedeljno tokom marta i početkom aprila. Glavna nagrada, stan u Beogradu, biće izvučena 2. aprila, a učesnici će imati priliku da osvoje i automobile, putovanja u zemlji i inostranstvu, kao i tehničku robu. Cilj ove nagradne igre je motivisanje građana da se zainteresuju za probleme sive ekonomije i da se aktivno uključe u njeno suzbijanje, tako što će uzimati fiskalne račune.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 − eleven =