U četvrtak dodela tradicionalnih godišnjih nagrada Sportskog saveza opštine Aleksinac

Svečana dodela priznanja Sportskog saveza opštine Aleksinac najuspešnijim sportistima sa teritorije naše opštine biće upriličena u četvrtak 2. februara od 18 sati u velikoj sali Doma kulture. Ovom prilikom titulu najboljeg sportskog kolektiva poneće Košarkaški klub “Napredak”, dok je za najbolji mladi sportski kolektiv izabrana Omladinska skola Fudbalskog kluba “Napredak” (na slici, iz arhive: prošlogodišnji dobitnici).

Za najboljeg seniora u 2016. proglašen je  Nikola Raičević, član Košarkaškog kluba “Napredak”, a za najbolju seniorku Sanela Stanković, odbojkašica Odbojkaškog kluba “Aleksinac”. Najbolji junior u 2016. je Ivan Udovičić iz Karate kluba “Šumatovac”, dok je najbolja juniorka Bojana Mitić iz Dance studija “Ronde”.

Aleksej Vasić iz Džudo kluba “Aleksinac” proglašen je za najboljeg mladog sportistu do 12 godina, a Anastasija Vojinović iz Šahovskog kluba “Lav” za najbolju mladu sportistkinju do 12 godina za 2016.

Najbolji sportista lice sa posebnim potrebama je Aleksandar Stojković, dok je najbolji sportski radnik za 2016. godinu Časlav Banković. Ovom prilikom  priznanje za dorinos u razvoju sporta u opštini Aleksinac dobiće Dušan Projović.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 − 1 =