Вечерас у Арт галерији „7. Клупска изложба фотографија”

Поклоници фотографије имаће прилике да вечерас погледају занимљиву изложбу Фото клуба Алексинац, која ће од 19 сати бити отворена у Арт галерији Дома културе.

„VII Клупска изложба фотографија” ове године окупља 24 излагача и њену поставку чини око 90 ауторских фотографија. За разлику од прошлих изложби, ове године приметан је и већи број гостујућих аутора из читаве земље.

(фото из архиве)

− Две године заредом били смо домаћини изложбе „На трагу светлости”, где су нам гостовали аутори из Београда, Ваљева, Чачка, Крагујевца, Ниша итд. Током њиховог боравка обишли смо Делиград, Свети Роман, Покров пресвете Богородице, манастир у Липовцу и ти људи су фотографисали на тим локацијама и ове године су послали те фотографије за ову изложбу – казао је, за наш портал, Хаџи Миодраг Миладиновић, мајстор фотографије.

Као и ранијих година, фотографије чланова наше редакције Марка Радића и Стефана Живковића наћи ће се на зидовима Арт галерије.


Алексинац домаћин „Дана фотографије”

Средином септембра Алексинац ће бити домаћин и републичке изложбе фотографија „Дани фотографије Србије”. У оквиру тродневног програма локална публика имаће прилике да погледа и две изложбе, Изложбу фотографија Ненада Боројевића из Београда и Изложбу десет најактивнијих фотографа у Србији. Ова манифестација сваке године се одржава у другом граду и такмичарског је карактера и окупља велики број фотографа и љубитеља осме уметности.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 − 18 =