Вечерас на АЛЕФ-у: Плесање на платоу, представа у Житковцу

На платоу Дома културе, у оквиру Алексиначког летњег фестивала, вечерас од 19 сати поново ће заиграти чланице Плесног студија „Ронде”, које су прошлог уторка имале завидне наступе.

Вечерас и најмлађа публика у Житковцу имаће прилике да погледа луткарску представу „Пут око света”, која ће бити одиграна у дворишту Основне школе „Вук Караџић” са почетком у 19 сати. Ова представа сутра „путује” у Мозгово где ће за тамошњу публику бити одиграна у порти цркве Свете Тројице.


У наставку недеље…

У дворишту Завичајног музеја сутра ће бити одржана промоција књиге „Зидање амбиса” Бранислава Јанковића, писца из Ниша. Промоција је заказана за 20 сати. Наредног дана, на истом месту и у исто време говориће се о стању издаваштва у Србији, а говорник ове трибине биће Звонко Карановић, песник и дугогодишњи новинар и радио водитељ.

Петак је резервисан за представе намењене старијој публици па ће тако у дворишту музеја, од 20 сати, бити одиграна представа „Нека буде шта буде (само да је мушко)”, у којој ће се алексиначкој публици представити глумци Сандра Бугарски и Владан Савић, које смо до недавно могли гледати у серији „Игра судбине”.

Детаљ са представе (Извор фотографије: http://akademija28.com/нека-буде-шта-буде/)

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two + 19 =