Вечерас на АЛЕФ-у: Плесање на Платоу, представа у Великом Дреновцу

Културни програм овогодишњег Алексиначког летњег фестивала наставља се вечерас када ће од 19 сати на платоу испред Дома културе наступити чланице плесног студија „Ронде” из Алексинца.

Овај плесни студио може се похвалити и успешним наступима које су недавно имали у Лесковцу и Нишу, са којих су донели преко 10 пехара и прегршт медаља.

Први садржај АЛЕФ-а на селу биће одржан вечерас у дворишту Дома културе Велики Дреновац где ће за малишане од 19 сати бити изведена Луткарска представа „Пут око света” – Лутка сцена „Пепино” из Ниша.


Ове недеље на АЛЕФ-у

Сутра, 23. јуна, у дворишту Завичајног музеја од 20 сати биће приређен мини концерт групе „Лутајућа срца” и пројекција филма о овој групи. Промоција књиге „Небеске хероине света” Радмиле Тонковић биће одржана у четвртак, такође у дворишту Завичајног музеја од 20 сати, док ће у петак на истом месту и у исто време глумац Милан Цаци Михаиловић евоцирати своје успомене кроз кабаретску представу „Цацијев успоменар”.

Први дан викенда, 26. јун, резервисан је за најмлађу публику, која ће имати прилике да ужива у представи „Дечији кабаре” Позориштанцета с Југа из Ниша.


Насловна фотографија из архиве.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one + 16 =