Вечерас изложба фотографија „Сведок времена”

У Арт галерији Дома културе вечерас ће бити уприличено отварање изложбе фотографија Милорада Милићевића, фотографа из Лесковца. Милићевић пред алексиначку публику доноси занимљиву поставку коју чине црно-беле фотографије и које чине целину која носи назив „Сведок времена”.

Иначе, Милорад Милићевић рођен је 1953. године у Лесковцу, где је завршио и Гимназију. Филозофски факултет одсек математика завршио је у Нишу. Ради као професор математике у Гимназији Лесковац. Фотографијом се бави активно од 1981. године, када је учествовао на првој изложби десет аутора из Лесковца. Поред излагачке активности, у два мандата је водио ФКК „Аца Стојановић”, касније Фото клуб „Лесковац”. Учествовао је у многим изложбама у Југославији, Србији и иностранству на којима је награђиван више пута. Имао је четири самосталне изложбе. Носилац је звања Наставник фотографије Фото савеза Србије и ФА1 ФСС и АФИАП звања.

Свечано отварање изложбе заказано је за 19 часова у Арт галерији. Организатор ове изложбе је Центар за културу и уметност Алексинац.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 − 9 =