Вељко без премца

У организацији Џудо клуба „Шoгун”, у Нишу је одржан Међународни меморијални турнир „Ненад Цветковић Цвеле”, уз учешће 380 такмичара из шест земаља – Србије, Русије, Грчке, Бугарске, Северне Македоније и Босне и Херцеговине.

Боје Џудо клуба „Алексинац” на овом меморијалу, који се организује већ 23 године, бранило је девет такмичара на челу са тренером Бојаном Станковић. Освојили су осам медаља – једну златну, две сребрне и пет бронзаних.

Вељко Манојловић је у категорији млађих дечака (- 50 кг) освојио прво место и златно одличје, док су за друго место сребрне медаље припале Лаву Петровићу (ст. дечаци, – 55 кг) и Наталији Стојановић (мл. девојчице, – 32 кг). Трећа места и бронзане медаље изборили су Дуња Ивковић (мл. девојчице, – 48 кг), Дуња Драгићевић (мл. девојчице, – 32 кг), Лав Илчић (ст. дечаци, – 46 кг), Петар Стоиљковић (ст. дечаци, – 50 кг) и Митра Миливојевић (ст. девојчице, – 52 кг).

− Меморијал у Нишу је био изузетно јак, а наши резултати су још једна потврда да се у клубу озбиљно и предано ради − казала је за наш портал Бојана Станковић, тренер Џудо клуба „Алексинац”.

Фотографије: ЏК „Алексинац”

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 + eleven =