Važno za građane: Javni uvid u Izmene i dopune generalnog plana

Opštinska uprava opštine Aleksinac – Odeljenje za urbanizam i imovinsko pravne poslove, Odsek za urbanizam, saobraćaj, stambeno-komunalnu delatnost i zaštitu životne sredine sprovodi Javni uvid po skraćenom postupku od 15 dana u Izmene i dopune plana generalne regulacije. Ovaj skraćeni javni uvid obaviće se u periodu od 22septembra do 6oktobra ove godine, kada je i poslednji dan za podnošenje primedbi.

Nacrt Izmena i dopuna plana detaljne regulacije će biti izložen u holu zgrade Opštinske uprave, a informacije o ovom dokumentu se mogu dobiti u kancelariji broj 18, u vremenu od 8 do 12 časova. Kako je saopšteno iz Opštinske uprave, izmene se odnose samo na tekstualni deo plana u delu Pravila izgradnje površina i objekata ostalih namena, pravila izgradnje proizvodnih delatnosti.

Završna Javna prezentacija plana održaće se u skupštinskoj sali Opštine Aleksinac, Knjaza Miloša 169, 27septembra 2022. godine, sa početkom u 1časova. U toku ponovljenog javnog uvida, sva fizička i pravna lica mogu podneti primedbe u vezi sa Nacrtom plana u pisanom obliku i iste mogu obrazložiti pred Komisijom za planove Skupštine opštine Aleksinac.

 

Zainteresovana lica mogu, tokom uvida, svoje primedbe na planirana rešenja, u pisanom obliku, da dostave Odeljenju za urbanizam i imovinsko pravne poslove, Odseku za urbanizam, saobraćaj, stambeno-komunalnu delatnost i zaštitu životne sredine preko pisarnice, kao što smo već napomenuli, najkasnije do 6oktobra 2022. godine.

Javna sednica Komisije za planove održaće se dana 07.10.2022.godine.

U toku ponovljenog javnog uvida, Nacrt plana biće izložen i na sajtu Opštine Aleksinac.

Naslovna fotografija: Ilustracija (izvor: Opština Aleksinac).

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

6 + twenty =