Успешан почетак у новом клубу

Наша суграђанка Марија Живковић, која се недавно придружила нишком Атлетском клубу „Раднички 2016”, постигла је запажене резултате на Првенству Централне Србије, одржаном у Крушевцу.

У категорији млађих јуниорки, Марија се такмичила у две дисциплине – штафети 4х100 метара и трци на 400 метара. У конкуренцији 12 такмичарки на стази од 400 метара, Марија је заузела осмо место. У штафетном трчању, њен тим је освојио друго место и сребрне медаље.

− То је прва медаља коју сам освојила заједно са мојим новим другарицама из клуба. У клубу сам наишла нао дличан пријем и добру атмосферу, лепо се дружимо и тренирамо на стадиону Радничког. Осим тога, ја тренирам и сама, углавном на Градском стадиону у Алексинцу, према инструкцијама које ми уз помоћ друштвених мрежа шаље тренер алексиначког Напретка Предраг Костић, који се тренутно налази на привременом раду у иностранству. – каже Марија.

Пре овог надметања, Марија је учествовала и на међуокружном такмичењу средњошколаца у Крушевцу. Представљајући своју Средњу школу „Бранислав Нушић” из Сокобање, у трци на 800 метара освојила је друго место, још једном потврдивши свој таленат за атлетику.

Фотографије: Лична архива

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

12 + 4 =