Успех младих такмичара НиФ-а: Из Лознице 11 медаља!

Такмичари алексиначког Џудо и џиу-џицу клуба НиФ учествовали су на Међународном џиу-џицу турниру у Лозници, на коме се надметало око 500 такмичара из 29 клубова, из Србије, Аустрије, Мађарске, Словеније, Хрватске, Црне Горе, Северне Македоније и Босне и Херцеговине.

Алексинчани су наступили у млађим узрасним категоријама (пионири, наде и кадети), и у веома јакој конкуренцији остварили изузетан успех пошто су изборили 11 медаља, и то две златне, три сребрне и шест бронзаних.

Златне медаље су освојили Алекса Спасић (У-14, 55 кг) и Давид Милојевић (У-14, -66 кг), сребро је припало Данилу Бакићу (У-12, 50 кг), Лани Додић (У-16, – 63 кг) и Александру Ристићу (У-14, – 60 кг), док су бронзу изборили Елена Дачић (У-12, – 40 кг), Војин Вуковић (У-?, – 46 кг), МаркоВељковић (У-14, – 50 кг), Огњен Петковић (У-16, – 46 кг), Ена Петровић (У-16, – 63 кг) и Данијела Јоић (У-18, -63 кг).

Такмичаре је предводио главни тренер НиФ-а Драган Трајковић.

– Наш клуб је у екипном пласману заузео високо 12. место, а наши млади такмичари су још једном показали да су раме уз раме са својим вршњацима из клубова из великих градова, попут Букурешта, Марибора, Сарајева, Подгорице, Бања Луке, Новог Сада, Скопља и других – истиче се, поред осталог, у обавештењу достављеном медијима.

Фотографије: НиФ Алексинац

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

6 + 18 =