Успех Алексинчана на Купу жандармерије

У Спортском центру Шумице у Београду одржан је пети међународни Куп жандармерије у џудоу који је окупио 550 такмичара из Грчке, Бугарске, Босне и Херцеговине, односно Републике Српске, и Србије.

Међу њима били су и млади чланови Џудо клуба Алексинац који су на овом престижном такмичењуостварили леп биланс – освојили су три медаље и два пета места. Софија Милошевић је освојила друго место и сребрну медаљу у категорији млађих девојчица до 52 килограма, док су трећа места и бронзане медаље изборили Петра Ристић у истој категорији и Вук Петровић у конкуренцији млађих дечака до 46 килограма. Петар Стојиљковић је био пети у категорији старијих полетараца до 42 килограма, а исти пласман остварио је и Лазар Стојиљковић у категорији старијих дечака преко 73 килограма.

‒ Задољна сам резултатима, тим пре јер је конкуренција била заиста жестока. И само учешће на оваком такмичењу је успех, а камоли да се освоје медаље ‒ каже за наш портал тренер ЏК Алексинац, Бојана Станковић. – Домаћини су заслужили честитке за одличну организацију турнира, за декорацију постоља, за лепе медаље и поклоне… Све у свему, било је задовољство учествовати на оваквој манифестацији ‒ закључује наша саговорница.

Фотографије: ЏК Алексинац

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × 1 =