Ускоро камп у Липовцу, промотер Љиља Кнежевић

И ове године у Установи за одмор и рекреацију деце „Липовац“ у Липовцу биће одржан рукометни камп за девојчице и дечаке од 10 до 18 година.

Камп организује Женски рукометни клуб „Алексинац“ од 23. до 30. јула.

‒ У протекле две године кроз наш камп је прошло доста деце, каже за наш портал Дејан Павловић, председник Женског рукометног клуба „Алексинац“. ‒ И ове године највећа пажња у раду биће посвећена упознавању са рукометом и техникама овог спорта, пошто су учесници кампа углавном млађа деца која се први пут сусрећу са оваквим активностима. Они који су претходних година били у кампу, али и наша искуства, говоре да је камп оправдао очекивања. Дечаци и девојчице који су били у нашем кампу, из године у годину напредују, а неке девојчица су селектиране за репрезентацију Рукометног савеза Централне Србије, додаје наш саговорник.

Oве године у кампу ће бити нешто мање учесника, око 50. Листа тренера који ће бити ангажовани још увек није закључена, али се зна да ће на списку бити они који су већ радили у кампу.

Промотер кампа биће Љиљана Кнежевић, директорка Градског женског рукометног клуба „Напредак 12“ из Крушевца, иначе некадашња репрезентативка и светска рекордерка по броју датих голова на првенственим утакмицама (4.437). Са њом ће у кампу бити и њене ћерке Лена и Дина које се такође баве рукометом.

Ко су противници ЖРК Алексинац у Супер Б лиги?

У склопу припрема за старт нове првенствене сезоне, Управни одбор Рукометног савеза Србије објавио је списак екипа које су стекле право учешћа у одговарајућим степенима такмичења.

Тако ће Женски рукометни клуб Алексинац, који се пласирао у Супер Б лигу, имати ривале из 11 градова. То су: „Бор Зиђин Копер“ из Бора, „Кикинда“, „Панчево“, „Срем“ из Сремске Митровице, „Топличанин“ из Прокупља, „Београд“, „Раднички“ из Београда, „Темерин“, „Рума“, „ОРК Београд“ и „Металац 2015“ из Ваљева.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × one =