У Магни отворена савремена амбуланта на услузи радника и грађана

Данас је у кругу Компаније „Magna seating” свечано отворена здравствена амбуланта која ће радити у саставу Дома здравља, а касније у оквиру Здравственог центра Алексинац.

Част да пресеку врпцу приликом отварања објекта имали су директорка „Магне” Наталија Зотова и председник општине Алексинац Далибор Радичевић.

− Значај ове инвестиције је велики и за саму општину и за здравствени систем у Алексинцу, пошто имамо амбуланту која је саграђена по свим стандардима, са свом новом опремом, са новим информационим системом и која ће бити на услузи не само радницима Магне, него и свим нашим житељима. Сви смо свесни чињенице да су у самом Дому здравља велике гужве, које ћемо на овај начин да смањимо зато што добијамо један нови савремени објекат којим можемо да се поносимо − рекао је председник Радичевић приликом данашње свечаности.

Средства од око 50 хиљада евра за реконструкцију и опремање објекта савременом медицинском опремом обезбедило је ово предузеће, а Дом здравља је обезбедио информациони систем као и ангажман два доктора медицине и две медицинске сестре.

Запосленима, члановима њихових породица и другим осигураницима са територије општине Алексинац се отварањем ове амбуланте нуди могућност да своје здравствене картоне преселе у амбуланту „Магна” и да управо ту буде њихов тим изабраног лекара и изабране сестре.

Један коментар

  1. Radiš do smrti za minimalac a ova ambulanta je pod kontrolom magne tako da doktor ne sme da otvori bolovanje osim ako ne umireš , radi sirotinjo Dok ne crkneš

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

9 − 7 =