U Lipovcu juče radno

Radnici Ustanove za odmor i rekreaciju dece „Lipovac” iskoristili su lepo vreme da urede prostor oko Doma u Lipovcu, jer za predstojeće Prvomajske i Vaskršnje praznike očekuju veći broj posetilaca.

 

− Oranizovali smo se da napravimo jedno generalno čišenje i sređivanje prostora oko našeg doma, iako je to sve popločano i sređeno, stolovi su spremni za izletnike za 1. maj i Uskrs − najavila je Milena Maksimović, direktorka Ustanove za odmor i rekreaciju dece „Lipovac”.

U ovoj Ustanovi juče je organizovana i akcija farbanja jaja koja će pokloniti manastiru „Sveti Stefan”.

− Pošto mi imamo na stručnoj praksi dizajnera, a imamo i decu sa nekih radionica, organizovali smo juče i farbanje jaja. Farbanje radimo krep papirom tako da je to jednostavna tehnika. Sremili smo i sto komada da poklonimo manastiru u Lipovcu, kao donaciju sa nekim našim nalepnicama, stikerima da bi oni to u nedelju podelili ljudima − dodala je direktorka Maksimović.

U ovoj ustanovi imaju lepu saradnju sa sestrinstvom manastira, a i sa lokalnim stanovništvom, nadaju se da će za neko vreme dobiti i javne radove, pa planiraju da krenu i sa sređivanjem Svetostevanske reke.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × 5 =