У Липовцу јуче радно

Радници Установе за одмор и рекреацију деце „Липовац” искористили су лепо време да уреде простор око Дома у Липовцу, јер за предстојеће Првомајске и Васкршње празнике очекују већи број посетилаца.

 

− Оранизовали смо се да направимо једно генерално чишење и сређивање простора око нашег дома, иако је то све поплочано и сређено, столови су спремни за излетнике за 1. мај и Ускрс − најавила је Милена Максимовић, директорка Установе за одмор и рекреацију деце „Липовац”.

У овој Установи јуче је организована и акција фарбања јаја која ће поклонити манастиру „Свети Стефан”.

− Пошто ми имамо на стручној пракси дизајнера, а имамо и децу са неких радионица, организовали смо јуче и фарбање јаја. Фарбање радимо креп папиром тако да је то једноставна техника. Сремили смо и сто комада да поклонимо манастиру у Липовцу, као донацију са неким нашим налепницама, стикерима да би они то у недељу поделили људима − додала је директорка Максимовић.

У овој установи имају лепу сарадњу са сестринством манастира, а и са локалним становништвом, надају се да ће за неко време добити и јавне радове, па планирају да крену и са сређивањем Светостеванске реке.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × four =