U Aleksincu: Vozio mercedes sa 2,16 promila alkohola

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u redovnoj kontroli saobraćaja, tokom vikenda, zaustavili su petoricu vozača, četvoricu koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola i jednog koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, stoji u današnjem saopštenju za javnost Policijske uprave Niš.

U istom saopštenju se navodi da je policija je na području grada Niša alkotestirala pedesetogodišnjeg vozača „škode” i utvrdila da ima 3,01 promila alkohola u organizmu, dvadesetosmogodišnjeg vozača „pasata” koji je vozio sa 1,49 promila alkohola i vozača taksija koji je automobilom upravljao sa 1,57 promila alkohola. Takođe, policija je u Aleksincu zatekla tridesetpetogodišnjeg vozača „mercedesa” koji je vozio sa 2,16 promila alkohola u organizmu i sa registracionom nalepnicom koja je istekla.

Tokom kontrole saobraćaja zaustavljen je i devetnaestogodišnjak koji je „pežoom” upravljao pod dejstvom kanabisa. Svim vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave, kaže se na kraju policiskog saopštenja dostavljenog medijima.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 + eighteen =