Митровић за анале, пола сата без гола!

И у минулом, 10. колу Прве лиге – Исток, рукометаши РК Алексинац забележили су нову победу. Са 37:15 победили су тим Младости из Врања, иако у екипи није било тројице стандардних провотимаца, Бојана Стефановића, Владан Станојевић и голмана Марка Милосављевића који је био на клупи јер се пре неколико дана вакцинисао.

− Mоји момци су ушли у утакмицу изненађујуће добро − каже за наш портал Владан Стошић, тренер РК Алексинац. − Да будем искрен: неке ствари које припремамо за бараж пробали смо на овој утакмици и могу рећи да су деловале одлично. Голман Митровић је одрадио фантастичан посао, 30 и нешто минута није примио гол! Не памтим да се тако нешто догодило у аналима српског рукомета. Одбрана је деловала фантастично, у једном тренутку направили смо разлику од +18. У другом делу смо пустили младе момке да играју и они су своју минутажу одрадили, постигли неке голове, додуше и грешили, али све то је састави део игре, тако да могу рећи да сам врло задовољан − наглашава Стошић.

Са осам победа и једним поразом,односно са 16 бодова, РК Алексинац је тренутно на другом месту са два бода заостатка у односу на водеће Власотинце.


АЛЕКСИНАЦ – МЛАДОСТ (В) 32:15 (17:3)

Хала спортова, Алексинац. Судије: Вук Стојиљковић (Лесковац), Марко Вељковић (Нишка Бања). Седмерци: Алексинац 5 (1),Младост 3 (1). Искључења: Алексинац 6, Младост 12 минута.

АЛЕКСИНАЦ: С. Јовановић, Стевановић, Живановић 1, Ристић 4, Н. Јовановић 6, Ђорђевић 4, Савић 1, Стојковић, Тривунац 1, Милосављевић, Милановић 6, Недељковић 1, Стојановић 8, Митровић.

МЛАДОСТ: В. Јовановић, Денковић 3, Тошић 1, Петровић 1, Зафировић 2, Л. Стојановић 1, Д. Јовановић 1, Ристић, М. Стојановић, Додић 1, Стајић 3, Маријановић 2, Стошић, Манчић, Стојменовић, Настић, Аризановић.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eight + 16 =