У Алексинцу: Возио мерцедес са 2,16 промила алкохола

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, у редовној контроли саобраћаја, током викенда, зауставили су петорицу возача, четворицу који су управљали возилом под дејством алкохола и једног који је возио под дејством психоактивних супстанци, стоји у данашњем саопштењу за јавност Полицијске управе Ниш.

У истом саопштењу се наводи да је полиција је на подручју града Ниша алкотестирала педесетогодишњег возача „шкоде” и утврдила да има 3,01 промила алкохола у организму, двадесетосмогодишњег возача „пасата” који је возио са 1,49 промила алкохола и возача таксија који је аутомобилом управљао са 1,57 промила алкохола. Такође, полиција је у Алексинцу затекла тридесетпетогодишњег возача „мерцедеса” који је возио са 2,16 промила алкохола у организму и са регистрационом налепницом која је истекла.

Током контроле саобраћаја заустављен је и деветнаестогодишњак који је „пежоом” управљао под дејством канабиса. Свим возачима је одређено задржавање до 12 сати и против њих ће бити поднете прекршајне пријаве, каже се на крају полициског саопштења достављеног медијима.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × 5 =