Трогодишњак из села Краљева одушевио Лесковчане

На „Видовданској трци” у Лесковцу учествовали су и представници Атлетског клуба „Напредак” из Алексинца и постигли солидне резултате.

У трци сениора на два ипо километра, Стеван Станојевић је освојио треће место, док се Марија Живковић у конкуренцији млађих јуниорки на 300 метара пласирала на пету позицију. У конкуренцији дечака који су рођени 2013. године и млађи, у категорији атлетска школа Ц, ватрено крштење имао је Огњен Ранђеловић (на слици са стартним бројем 90) који, веровали или не, има тек три године. Као најмлађи учесник такмичења, трку на 60 метара завршио је на 15. месту уз велики аплауз публике.

− Стеван Станојевић је добро одрадио трку, мада он обично наступа на дужим стазама, док је Марија Живковић у својој категорији имала изузетно јаку конкуренцију са такмичаркама из целе Србије. Стицајем околности наступио је и мој трогодишњи син Огњен који ће, када је реч о атлетици, можда наставити тамо где сам ја стао − казао је за наш портал председник Атлетског клуба „Алексинац”, Предраг Ранђеловић.

Да подсетимо, Ранђеловић је својевремено био двоструки јуниорски и седмоструки сениорски првак Србије у атлетици, а од 2002. до 2007. године био је најбољи спортистa алексиначке општине.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 − four =