Тродневни програм поводом краја школске године

Основна школа „Вук Караџић” организује занимљиве културне и спортске догађаје у сусрет завршетку текуће школске године и у част будућих првака који ће од септембра сести у ђачке клупе. Програм се одржава од 11. до 13. јуна у Житковцу.

Пригодан тродневни програм започеће Концертом музичке секције, коју води наставник музичке културе Милан Петковић. Концерт ће бити одржан сутра, 11. јуна, у 13 часова и 30 минута у Мултимедијалној сали школе у Житковцу.

Након тога, у среду 12. јуна, у част будућих првака, у Дому културе у Житковцу ће од 17 часова бити одржана Свечана приредба „У част наших будућих првака”.

Посетиоце очекује разноврстан програм сачињен од музичких, плесних и глумачких тачака. Програм ће чинити веселе песме које ће разнежити срца, игре и скечеви који ће измамити осмех и традиционални фолклор који ће повести посетиоце на путовање кроз нашу културу и обичаје.

„Нека ова приредба буде прилика да заједно прославимо почетак једног новог и узбудљивог поглавља у животу наших малишана. Радо ћемо вас угостити и поделити са вама радост и понос које осећамо према нашим малим и великим звездама” – истичу организатори.

И трећег дана, у четвртак 13. јуна, биће приређен пригодан Tурнир у малом фудбалу између екипа ученика 7. и 8. разреда, екипа родитеља и наставника. Почетак утакмица је у 13 часова и 15 минута у школском дворишту ОШ „Вук Караџић” у Житковцу.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twelve + four =