Током Дечје недеље биће богат програм

Подизањем заставе испред Дома културе и богатим програмом, а под слоганом „Велико срце деце Србије”, данас је почела Дечја недеља, која ће трајати до недеље 8. октобра.

На платоу Дома културе уз маскенбал малишана из вртића „Лане”, аниматоре који су извели акробатски шоу и концерт „Маринкове детињарије” уживали су окупљени малишани и то је само део програма који их очекује током наредних седам дана. Иначе, током ове дечје недеље малишани ће имати прилику да погледају представе, концерте, учествују у спортским активностима и различитим радионицама, што нам је и потврдила Милена Рашић испред организатора ове манифестације.

У наредних седам дана програм је шаренолик. Има промоција књига, песници одлазе у сеоске школе, иду на терен. Имамо позоришне представе, концерте. Програм је баш разнолик. Надам се да је ове године Дечја недеља испланирана баш успешно, јер има доста дневних програма, отприлике их има 3-4 па навише. Трудимо се да све спроведемо како треба и да деца ових седам дана уживају у ономе што им нудимо − рекла је Милена Рашић.

Иначе, у организацији овогодишње Дечје недеље укључиле су се све установе са територије општине Алексинац, а под вођством Градског позоришта „Театар 91”. Они су се потрудили да све установе, сва удружења, како спортска, културна, укључе у програм и у саму реализацију манифестације у наредних седам дана.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × 5 =