Типстери и Дрим тим на победничком трону

Велики тродневни летњи турнир у малом фудбалу „Палилулац 3”, који је окупио пет екипа у конкуренцији пионира и исто толико у конкуренцји јуниора, завршен је уручивањем бројних награда и признања. У суботу увече одигране су полуфиналне и финална утакмица у категорији пионира, а у петак увече за победничку титулу борили су се јуниори.

У конкуренцији пионира Дрим тим јеу финалу са 3:1 победио Докторе са Алексиначког Рудника, а пре тога Доктори су са 3:2 савладали Вукове. Дакле, победник је Дрим тим, други су Доктори, трећи Вукови. Титулу најбољег играча понео је Мартин Савић из победничке екипе, најбољи стрелац је Стефан Драча из екипе Вукови, а најбољи голман је његов друг из екипе, Димитрије Марковић. Одиграна је и ревијална утакмица између ветерана Палилуле и Алексинца (2:3).

Више узбуђења и неизвесности било је у завршници надметања јуниора. Меч за треће место између екипа Доктори-Стинг из Краљева и Лепотана завршен је без победника 2:2. На пенал-рулету више среће имали су Краљевчани који су победили са 3:2. И финална утакмица у којој су снагу одмерили Типстери и Палулула, завршена је ремијем 1:1, да би затим на пенал-рулету победу однели Типстери (на насловној фотографији), такође са 3:2. За најбољег голмана проглашен је Милош Дојчиновић (Доктори – Стинг), најбољи играч је Никола Стојановић, а најбољи стрелац Алекса Лазић, обојица чланови Палилуле.

По три најбоље екипе у свакој категорији награђене су пехарима и златним, сребрним и бронзаним медаљама, док су најбољи појединци добили на дар пехаре и захвалнице.

Велики летњи турнир у малом фудбалу „Палилулац 3”, трећу годину заредом, организовао је Фудбалски клуб Палилула из Алексинца, уз помоћ Спортско-рекреативног центра Алексинац (СРЦА) и других спонзора, и уз медијску подршку наше информативне куће.

Да на крају поменемо и неколико људи који су се директно ангажовали у реализацији турнира. То су: Никола Митић, Горан Толд, Топлица Поповић, Небојша Лазић, Дарко Јевтић и Марко Стевановић, председник ФК Палилула.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × 5 =