“Teatar 91” na Čivijaškom karnevalu u Šapcu

Nastupom više od 40 karnevalskih trupa iz 14 evropsakih zemalja i Srbije u subotu je u Šapcu završen veliki međunarodni Čivijaški karneval. Grdsko pozorište „Teatar 91“ i ove godine učestvovalo je na Čivijaškom karnevalu, a aleksinački glumci su u kostimima iz predstave Carev zatočnik prošetali ulicama Šapca i, po rečima direktorke Milene Rašić, svojim nastupom oduševili prisutnu publiku.

– Mi smo prikazali isečak iz predstave Carev zatočnik, završni deo predstave sa muzičkim pokrivanjem. Publika je bila prezadovoljna, a pokriveno je bilo sve i medijski što se tiče Šapčana, pa smo dobili i njihov pres materijal u kome smo pohvaljeni. Sve što smo videli tamo vredi videti, a jedna lepa stvar je i to što je „Teatar 91“ dobio priliku da se pokaže i na neki način reklamira ono što radi i zbog čega, u stvari, i postoji.

Pre same karnevalske povorke delegacija glumaca i rukovodstvo aleksinačkog pozorišta prisustvovali su prijemu u gradskoj kući u Šapcu, gde su se družili i razmenjivali iskustva sa ostalim gostima, dodaje naša sagovornica.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen − three =