Таленти на центру

Уз учешће 10 екипа, синоћ је на стадиону за мале спортове Младост (Таш) у Алексинцу стартовао Велики летњи турнир у малом фудбалу „Палилулац 3” за млађе селекције. У категорији пионира ова својеврсна смотра фудбалских талената окупила је пет екипа (Дрим тим, Вукови, Индијанци и Црни витезови из Алексинца и Доктори са Алексиначког Рудника) и исто толико у категорији јуниора (Палилула, Типстери, Лепотани и Борићи из Алексинца и Доктори – Стинг из села Краљева).

У конкуренцији јуниора одиграна су три кола. Ево резултата: Палилула – Доктори Стинг 4:1, Типстери – Лепотани 5:1, Палилула – Типстери 2:1, Лепотани – Борићи 5:0, Борићи – Типстери 1:3, Доктори Стинг – Лепотани 0:4.

Када је реч о конкуренцији пионира, одиграна је само једна утакмица и то између Дрим тима и Доктора у којој је Дрим тим славио са 3:1.

Велики летњи турнир у малом фудбалу, који организује Фудбалски клуб Палилула из Алексинца, наставља се вечерас од 18 сати.

Да потсетимо, екипе које буду освојиле неко од прва три места у обе конкуренције биће награђене пехарима и златним, сребрним и бронзаним медаљама, а биће проглашени и награђени и најбољи играч, стрелац и голман. Награде је обезбедио генерални покровитељ турнира Спортско-рекреативни центар – СРЦА. У организацији турнира помогао је и Центар за културу и уметност и још неколико организација и предузећа, а медијски спонзор је наша информативна кућа.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − one =