Такмичење у одбојци: Ко иде даље?

У среду и јуче Савез за школски спорт општине Алексинац организовао је у Хали спортова општинска такмичења ученика основних и средњих школа у одбојци.

У такмичењу основаца, у конкуренцији пионира победила је екипа житковачке осмолетке „Вук Караџић”, испред алексиначке школе „Љупче Николић” на другом и школе „Стојан Живковић Столе” из Трњана која је освојила треће место. За најбољег играча проглашен је Растко Јовић.

Када се ради о такмичењу пионирки најбоља је екипа школе „Ључе Николић”, на друго место пласирале су се одбојкашице из лоћичке школе „Аца Синадиновић”, док је трећа позиција припала школи „Десанка Максимовић” из Катуна. Титулу најбоље играчице понела је Марта Милошевић.

Међу средњошколцима, у конкуренцији омладинаца тријумфовала је екипа Техничке школе „Прота Стеван Димитријевић”, а друго место припало је Алексиначкој гимназији. Најбољи играч је Милан Тренчић. У конкуренцији омладинки било је обрнуто; прва је Алексиначка гимназија, док се на друго место пласирала Техничка школа. Наталија Радисављевић је проглашена за најбољу играчицу.

Победничке екипе стекле су право да учествују на окружном такмичењу које ће се одржати 15. марта у Основној школи „Мирослав Антић” у Нишу.

Насловна фотографија: Илустрација (извор: Фејсбук страница Хермес пресс).

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

7 − five =