Свака част: Пет одличја са Купа Србије

У организацији Српске карате уније, у Крупњу је одржан Куп Србије, на коме је наступило 16 клубова са 250 такмичара свих узраста, међу којима су били и чланови Карате клуба Шуматовац из Алексинца.

Алексинчани су се представили у лепом светлу: освојили су пет медаља – две златне и три сребрне.

Најсјајнија одличја изборили су: Милица Јовановић, која се такмичила у катама у категорији старијих кадеткиња, и Стефан Стојановић у борбама појединачно у конкуренцији јуниора до 65 килограма. Сребрне медаље у категорији полетарки у катама екипно припале су Лани Николић, Христи Николић и Маши Марсенић. Бронзане стимулативне медаље у катама појединачно у својим категоријама освојили су: Кирил Ристоски, Ирена Бошковић, Лана Николић, Христа Николић и Маша Марсенић.

‒ Можемо бити задовољни оствареним резултатима на овом традиционалном турниру ‒ казао је за наш портал Дејан Вуксановић, председник и један од тренера КК Шуматовац. ‒ Пласмани са Купа Србије бодују се за генерални пласман такмичара у 2021. години, а ко ће бити најбољи биће саопштено на завршном турниру у Тополи, 5. децембра. Надам се да ће се на списку најбољих наћи и неко од наших чланова ‒ додаје Вуксановић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × 5 =