Сутра у Житковцу трећи Сајам образовања

У просторијама Основне школе „Вук Караџић” у Житковцу сутра ће бити уприличен трећи Сајам образовања. Осмаци, будући средњошколци, из Алексинца и околине имаће прилику да се упознају и добију више информација о 78 образовних профила и занимања десет образовних установа из шест градова које ће се представити.

Поред три алексиначке средње школе, Гимназије, Биотехнолошке школе „Шуматовац” и Техничке школе „Прота Стеван Димитријевић”, своје штандове имаће и Млекарска школа са домом ученика из Пирота, Школа за текстил и дизајн из Лесковца, Пољопривредна шумарска школа „Јосиф Панчић” из Сурдулице, Средња школа „Бранислав Нушић” из Сокобање и Средња медицинска школа „Др Миодраг Лазић”, Школа моде и лепоте, Машинска школа, и Грађевинско техничка школа „Неимар” из Ниша.

На Сајму образовања представиће се и домови ученика и то Дом ученика средњих школа „Младост” из Алексинца и Дом ученика средњих школа из Ниша.

Сајам образовања успешно већ трећу годину организују Основна школа „Вук Караџић” са својим тимом за професионалну оријентацију и Општина Алексинац.

Свечано отварање трећег Сајма образовања заказано је за 13 часова и 15 минута.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eighteen − 16 =