Сутра у Алексинцу: Куповина у ДИС-у, свака 50. бесплатна

Компанија ДИС сутра, у петак 2. октобра од 7 сати, у Алексинцу ће отворити свој 34. продајни објекат настављајући тако са ширењем своје малопродајне мреже и пружајући могућност становницима још једног града у Србији да уживају у изузетно разноврсној понуди производа, како кажу у овом трговинском ланцу, по приступачним ценама.

Поред тога што ће на отварању новог малопродајног објекта овог трговинског ланца, као поклон грађанима, свака 50. куповина бити бесплатна, ДИС је општини и школама донирао саднице дрвећа.

– Због радова на отварању малопродајног објекта у Алексинцу и потребе за уклањањем дела стабала у улици Душана Тривунца, ДИС трговина је као знак добре воље донирала 10 садница ОШ ‘Вук Караџић’ у Прћиловици, ОШ ‘Вожд Карађорђе’ у Алексинцу и Општини Алексинац – наводи се у саопштењу објављеном на фејсбук страници Општине Алексинац

Нови продајни објекат ДИС-а простире се на скоро 500 м², има четири касе и запошљава 19 радника. Одликује га пространи модерни амбијент подређен потребама потрошача, избор квалитетних производа, првокласна понуда свежег меса, воћа и поврћа и врхунска услуга. Алексиначки ДИС маркет се налази на актрактивној локацији у самом центру града, Душана Тривунца 36 (некадашњи дом војске), и поседује сопствени паркинг доступан потрошачима. Радно време маркета je сваког дана од 07 до 22 часова.

Извођачи радова на санацији објекта и простора око њега данас су ужурбано радили што се види и на нашој фотографији.

 

Један коментар

  1. Ništa staro nije sačuvano, a vredelo je. Kakva je to samo bašta bila, čudesne igranke! Ko ne poštuje prošlost neće imati ni budućnost.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

16 + 4 =