Сутра хуманитарни концерт староградске музике

„Вече староградске музике” је назив хуманитарног концерта Основне музичке школе „Владимир Ђорђевић” и хора „Распевана просвета”, на коме ће наступити пред овдашњом публиком сутра, 12. марта, у Великој сали Дома културе. Циљ концерта јесте помоћ у прикупљању потребних средстава за лечење наше суграђанке Ивоне Чоловић, која болује од мултипле склерозе.

Почетак концерта заказан је за 19 часова.

Помоћ у организацији хуманитарног концерта Основној музичкој школи „Владимир Ђорђевић” и хору „Распевана просвета” су Центар за културу и уметност и Црвени крст Алескинац.


Ивона Чоловић, рођена 13. априла 1971. године, болује од мултипле склерозе (Г35). Прве тегобе јављају јој се 2018. године у виду трњења леве стране тела. У јулу 2021. одлази на клинику за неурологију где јој саопштавају дијагнозу.

Ивона је добила своју шансу за трансплантацију матичних ћелија на клиници у Москви у Русији и за то су потребна новчана средства, као и за специјалистичке прегледе, лабораторијске анализе, рехабилитацију, путне трошкове и смештај. У помоћ Ивони притекло је неколико фондација које сакупљају потребан новац, једна од њих је и Хуманитарна фондација „Покрени живот”.

„За Ивонин корак ка победи! Помозимо Ивони!”


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 − 4 =